בזמן האחרון, ימי שלישי הביאו איתם הרבה עידכונים.
זוהי בדיוק הסיבה שכאשר החנות של אפל ירדה היום היה "באז" גדול ברשת לגבי העידכונים שיחזרו איתה. אפל אומנם לא עידכנה את החנות, אך עידכנה תוכנה של שלושה מוצרים. למקבוק-אייר יש עידכון SMC 1.0 , המק-פרו קיבל עידכון קושחה לכרטיס המסך, והאייפוד שאפל קיבל עידכון אשר אמור לפתור מספר באגים. (עוד מידע נלקח מכאן)
חברת האבטחה סימנטק, אשר מוכרת בעיקר בזכות הנורטון אנטי-ווירוס, השיקה היום לשוק מוצר חדש ומעניין. המוצר כולל למעשה 2 תוכנות אנטי-ווירוס, אחת ל- OSX והשנייה לחלונות (אקס פי או וויסטה). החבילה נועדה בעיקר לאנשים אשר משתמשים במקאינטלים ורוצים אנטי-ווירוס גם בטייגר/ליאופרד וגם בבוט-קאמפ/במכונה הווירטואלית. החבילה עולה כ- 69$, דורשת מערכת 10.4.10 ואקס-פי עם SP2 לפחות. (מקור הידיעה: מקאן)
MacRumours מדווח כי מיקרוסופט שיחררה היום עידכון לאופיס 2008 למקינטוש. העידכון מוגדר על ידם כעידכון קריטי . העידכון כולל מספר פיתרונות למצבים שבהם התוכנה הייתה קורסת ו/או נתקעת ללא התראה מוקדמת, גודלו של העידכון כ – 114 מ"ב והוא זמין להורדה.
השאירו תגובה