מנכ"ל אפל ישראל מדבר על המקבוק אייר

מאת זוהר מנור-אבל | יום רביעי, 16 בינואר, 2008
5 תגובות עד עכשיו.

Macbook Air

ערן תור, מנכ"ל iDigital, המייבאת את אפל לישראל, רואיין ב-The Marker בנוגע להכרזה של סטיב ג'ובס אתמול, ובעיקר בנוגע למחשב הנייד הקטן והחדשני שאפל הציגה אתמול.

יש בו חדשנות בלתי רגילה. הוא מגיע עם תועלות שלא היו קיימות קודם לכן בעולם המחשבים הניידים, והוא מיועד לקהל אנשי עסקים שמחפש מחשב אולטרא נייד. עד עתה אפל היתה חזקה בקרב קהל הסטודנטים והצעירים. ה-MacBook היה פתרון אידיאלי לכאלו שמחפש מחשב ליום יום וככזה המשדר לייףסטייל. ה-MacBook pro היה פתרון אידיאלי לאנשי מקצוע בתחום הווידאו והאודיו. ה-MacBook Air נכנס לסגמנט שאפל לא היתה בו בעבר, לעולם העסקים שדורש ניידות גבוהה ומצד שני קלות ונוחות. הוא כולל יכולות אלחוטיות שמאפשרות לו להיות חדשני. הוא פותח פער אדיר על המתחרים וקובע סטנדרט חדש בתחום".

יש סיכוי שכבר נראה אותו בארץ בסוף פברואר. המחיר בשקלים עדיין לא ידוע.

קישור

פוסטים קשורים

ניתן להשאיר תגובה, או לשלוח טראקבאק מהבלוג שלך.

5 תגובות לכתבה “מנכ"ל אפל ישראל מדבר על המקבוק אייר”

  1. אבים

    אבים
    נכתב ביום רביעי, 16 בינואר, 2008, בשעה 19:34

    אני לא נפלתי מהכיסא. יש בו כל כך הרבה חסרונות: אין לו חיבור רשת רגיל (כשאתה מסתובב ברשתות של אחרים, כמו אנשי עסקים, לא תמיד ישמחו להכניס אותך לרשת האלחוטית שלהם), הסוללה שלו לא ניתנת להחלפה (הרבה משתמשי מחשבים קלים סוחבים סוללה נוספת), רק חיבור USB אחד (ז"א צריך להסתובב גם עם HUB) והמחיר ($1300 תוספת אם רוצים SSD במקום כונן קשיח). כדי להשתמש בכונן אופטי צריך לקנות אחד חיצוני (או להתקין תוכנה על מק אחד כדי שאפשר יהיה להשתמש בכונן דרך הרשת האלחוטית. התוכנה מגיעה על DVD שמצורף למחשב).
    בנוסף, מה עם אוורור? מה עם עמידות לאורך זמן?
    מוצר מאוד מאכזב. כמו אייפון. אם לצטט את צדי צרפתי ב"כוכב נולד": "זה קרוב, זה ליד".

  2. זוהר

    זוהר מנור-אבל
    נכתב ביום רביעי, 16 בינואר, 2008, בשעה 19:40

    אני לא מסכים איתך בנקודה אחת חשובה:
    אצלי במשרד לא נותנים לאורחים ואפילו לעובדים להתחבר עם המחשב הנייד שלהם לרשת החוטית, אלא יש מערכת אלחוטית נפרדת שמיועדת לאורחים ושהיא לא משותפת לקבצים שיש במערכת החוטית. לדעתי זה כך ברוב המשרדים (שיש להם מה להחביא) היום.

    לגבי המחשב וכדאיותו – מדובר במוצר נלווה. כדאי מאוד שיהיה לך איימק, אם לא מק פרו במשרד בנוסף למחשב הזה. זה מחשב למי שרוצה להסתובב רק עם המידע שעליו, בקלות, עם מקסימום עכבר אלחוטי וכרטיס פלאש קטן. זה ללקוחות מאוד מסויימים, ולא למשתמש הביתי.

  3. אבים

    אבים
    נכתב ביום רביעי, 16 בינואר, 2008, בשעה 22:53

    לעובדים לא נותנים גישה עם לפטופ?!?!? לפטופ של העבודה? מוזר..

    אני לא דיברתי על משתמש ביתי. נייד ב$1700 זה לא ביתי (גם מקבוק ב8500 ש"ח). לא בכל חברה/עסק בונים רשת אלחוטית, משיקולי אבטחה ומעדיפים לתת גישה לאורחים בחדרי ישיבות דרך רשת קווית מוגבלת ללא גישה למשאבים של החברה.
    בשביל להסתובב רק עם המידע אני אקנה כבר משהו (EEE PC) זול , קטן יותר וקל יותר. את מה שישאר מ-$1700 אני אחסוך לאיימק "24 .

  4. גאיה

    גאיה
    נכתב ביום חמישי, 8 בינואר, 2009, בשעה 21:40

    אני לא מבינה!,
    אי אפשר להתחבר איתו לרשת אלחוטית ביתית?!

    גאיה

  5. חן ד

    חן ד
    נכתב ביום שבת, 10 בינואר, 2009, בשעה 2:24

    מה אתם מקשקשים… המק בוק איר זה המחשב הנייד הטוב בעולם הכנסו לאתר של אפל וראו את הסרטון שמציג את המוצר במלואו.
    בקרוב שאר החברות המתחרות כגון: דל, סוני ועוד יתיקו גם את המוצר הזה.
    ועוד דבר… אין כמו אפל בעולם! אל תשכחו זאת לעולם.

השאירו תגובה